Darau tokia skystoką tešlą ir pilu į formą, iškepa, atvėsta, tada susipjaustau į kokius 5-6 lapelius ir tepu grietinės kremu...gaunasi daug minkštesnis tortas.....
(IMG:http://i004.radikal.ru/0910/f3/0773ab84d8ed.jpg)
(IMG:http://i049.radikal.ru/0910/ed/a3d42413340e.jpg)
RECEPTAS:
200 gr. cukraus
200 gr. medaus dirbtinio
200 gr. margarino Vilnius arba EVE
3 kiaušiniai,
3 a. šaukšteliai nugesintos sodos
cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta]
miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo]
Cukrų, medų, margariną ir prieskonius sudedam į puodą ir užvirinam. Į pravėsusią šitą masę dedam kiaušinius, nugesintą sodą ir miltus, pilam į formą ir kepam apie 40-50 min, pagaliuku patikrinti kai bus iškepusi....
2 ind. grietinės, cukraus, citrinos sulčių arba citrinos rūgštelės pagal skonį. Išplakame ir pertepame supjaustytą medaus biskvitą. Padedame per naktį, kad susigertų ir ryte puošiame.
KIRBĖS medaus torto receptas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą